Xarxes socials

Xarxes socials, facebook, twitter, youtube, instagram

Les xarxes socials li permeten a un donar-se a conèixer per Relacionar-se entre les Persones i recomanar-se entre amics i aficionats a les mateixes inquietuds

Estimem les xarxes socials

Les xarxes socials són un fenomen social més recent que ha connectat a milions de persones a Andorra, França, Espanya, i a tot el planeta per compartir els mateixos gustos, fotografies, vídeos, comparteixen amics, activitats, organitzen festes, assemblees, etcètera.
Gràcies a les xarxes socials, les persones coneixen i es relacionen amb altres persones.
Hi ha xarxes socials concretes i altres generals. Madwebmasters no aposta per cap xarxa en especial, si no que recomana un sistema de FaceBook, twitter, Instagram, Youtube, Pinterest, Reddit, Tumblr.

Els Youtubers o el youtube

S´ha de treballar amb totes o es que només els youtubers son capaços de generar un milió de visites a un vídeo? La vostre empresa no ho pot fer? I si ho aconseguim, quants poden ser clients potencials? Tenim de reconeixe que Facebook es la xarxa social de camp general més essencial d’Espanya en nombre d’usuaris (té més o menys quatre milions d’usuaris registrats a Espanya i més de tres-cents cinquanta en el món sencer), per aquest motiu tenim tècniques per a ella que les podem fer nosaltres o vosaltres mateixos.
Per a molts negocis desenvolupar una estratègia de màrqueting basada en xarxes socials és essencial i és la més rendible de les promocions possibles.

Tècnica youtube, tècnica facebook

Podem fer perfectament sempre i quant el vostre projecte sigui bo perque si es dolent per molt que li regalis a un nen un caramel salat no el voldra de cap manera, doncs amb facebook i youtube pot passar el mateix, per molt que apliquem tècniques per possar el video a primera possició, si no agrada no hi ha res a fer, com a facebook si aconseguim arribar a més i més gent però el producte no els crida l´atenció no ens serveis de res.

Linkedin-Facebook-Twitter-Google-Plus---Xarxes-Socials

 

Que m´aporten les xarxes socials

Com ja he dit, les xarxes socials no aporten res positiu amb pujar un simple article al dia o foto, s´ha de saber promocionar, fer que sigui viral per arribar al màxim nombre de persones per això, d’entrada, una estratègia de xarxes socials és indispensable per a aquelles empreses que compleixin un o bé més dels propers requisits:

√ Que els seus productes o bé serveis siguin de consum repetitiu.
√ Que els seus productes o bé serveis siguin contractats basats eminentment en la recomanació d’amics o bé familiars.
√ Que els seus productes es comercialitzin basant-nos en tendències o bé comportaments socials d’acceptació de marca.

Madwebmasters li ofereix la creació d’un perfil o bé fitxa de la seva empresa a totes aquestes xarxes socials. Nosaltres anem a cuidar la seva identitat corporativa, li assistirem a afegir els continguts i les notícies, li muntarem seu club d’amics de la seva empresa, el seu club de fans, li assistirem a enviar als seus amics i entusiastes ofertes i promocions, esdeveniments, festes, li crearem un weblog i tot el que la seva empresa pugui necessitar per tal que tingui èxit entre els usuaris de la xarxa social.

Així mateix per començar no li plantejarem crear campanyes publicitàries de pagament per clcik ni a (FaceBook ni molt menys a Google Adwords) per molt que son adreçades al segment de població més sensible al seu producte o bé servei, ja que creiem que podem assolir objectius sense tindre de pagar aquests serveis, un altra cosa es voler fer marca.

google-adwords-logo

Publicitat en Adwords o Facebook

Podem crear diferents anuncis per a diferents públics amb textos i també imatges diferents depenent del públic al que es dirigeixin tant a Adwords com a Facebook.

Podem crear anuncis per aconseguir vendes, de promoció d’esdeveniments, de captació d’amics o bé fans, etcètera

Disposem per això de tècnics de manera perfecta qualificats i amb gran experiència per assegurar sempre i en tot moment un treball de la màxima qualitat.

Si vol més informació, no ho dubti i posis en contacte amb nosaltres.

Comment (1)

  1. Un problema molt habitual es el contingut copiat o duplicat - Madwebmasters
    31 de juliol de 2016 Respon

    […] referim a casos com per exemple les xarxes socials, sistemes de CDN, que es tindre els teus continguts en un segon servidor, el més habitual el […]

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *