El Congrés Mundial de la FIABCI acaba deixant  una gran quantitat de contactes i negocis per fer. Una setmana de reunions, xarrades i networking per tots els que han tingut la sort de poder assistir. La FIABCI es la oportunitat de arribar a tot el mon, de tindre contactes a tot el mon, de fer les coses millor.

DIES NOMES PER FIABCI.

Els tres primers dies han estat només per els membres de la associació, amb elecció del nou president mundial, els nous representats dels diferents grups de treball… Reunions internes que el protocol de aquesta agrupació porta a terme cada any aprofitat el Congrés Mundial Anyal. Aquestes reunions han durat tres dies, dies que han sigut només per FIABCI, intensos i plens de emocions.

inteligencia immobiliaries

WELCOME AL CASC ANTIC D’ANDORRA.

La festa de inauguració obre el congrés a la resta de la gent, se obre al públic un esdeveniment que resulta únic. L’organització del congrés fa una feina fantàstica muntant una entranyable posada en escena al estil antic, per la part vella de Andorra, a la manera més tradicional, la Andorra antiga per la gent de un Congrés basat en la innovació.

PONENTS DE PRIMER NIVELL EN UN CONGRÉS UNIC

Han arribat al Principat ponents de primer nivell, obria les conferències el famós arquitecte Jean Noveull, que té un projecte a en aquest país, la Querola. Hem gaudit de la sabiduria de Luis Alonso, ens ajuda a entendre les tecnologies Montserrat Peñarroya,  el Sr. Marco Maria Padrazo del equip de Marco Ratti ens ha sorprès amb la presentació del supermercat del futur. Aquest son uns pocs exemples de lo que hem pogut gaudir aquest dies, ha estat una experiència única que pot ser mai es torni a donar al nostre país, o potser sigui el començament una època daurada per Andorra.

clausura fiabci

LEAVE A REPLY