Aquest any Andorra té el honor de acollir el 68th World Congrès de la FIABCI. Alguns os preguntareu: ¿ y que es la FIABCI?, la FIABCI es la Federació Internacional de les Professions Immobiliàries. Una xarxa internacional d’agents immobiliaris que comparteixen un objectiu, compartir coneixements i experiències entre ells per millorar com professionals.

Cada any es donant cita tots ells en un congrès internacional, aquest any el lloc escollit per fer-lo ha estat Andorra. Aquest congrés atrau gent d’arreu del mon, ponents de primer nivell i una oportunitat única de fer networking per els professionals.

Tema central del Congrés.

Aquest serà un congres per parlar de les noves tecnologies aplicades a la construcció, Smart City – Smart Building. Experts d’arreu del mon parlaran de les anomenades ciutats intel·ligents, dels supermercats del futur, de com la tecnologia aplicada a la construcció fa el dia a dia més fàcil, de com treure el màxim profit a aquest mon tecnològic que ens envolta.

entrada congres fiabci andorra

Organització del congrés.

 

El Congrés Mundial de la FIABCI tindrà lloc del 23 al 28 de maig, els dies 23, 24 i 25 son exclusius per membres FIABCI, reunions internes, assemblees, nomenaments de càrrecs… Tot relacionat amb el funcionament intern de la associació. Els dies 26, 27 i 28 se obren les portes pel públic en general,  una successió de ponències amb experts reconeguts arreu del mon.

Andorra, un petit país acollidor del grans esdeveniments.


passadis congres fiabci andorra


fiabci andorra congres


recepcio fiabci andorra

LEAVE A REPLY